REMASTERED, A WHOLE NEW WORLD
REMASTERED, A WHOLE NEW WORLD

VEELGESTELDE VRAGEN

Maandag / 10.30 – 15.00 uur
Dinsdag / 10.30 – 15.00 uur
Woensdag / 10.30 – 17.00 uur
Donderdag / 10.30 – 17.00 uur
Vrijdag / 10.30 – 21.00 uur
Zaterdag / 10.30 – 21.00 uur
Zondag / 10.30 – 17.00 uur

Kun je door omstandigheden toch niet op het door jou gekozen tijdstip en datum naar Remastered komen? Geen probleem, via deze link verander je zelf datum en tijdslot voor een nieuw bezoek: https://ticket.remastered.nl/nl/self-service/date .

Een ticket voor Remastered kost € 24,50 voor volwassenen (vanaf 13 jaar) en € 16,50 voor kinderen (6 t/m 12 jaar).
Ja, het is mogelijk om online een ticket te kopen via de website van Remastered, op uw desktop of smartphone.

Wanneer je een ticket hebt gekocht en eerder/later bij Remastered wilt aankomen, kun je je ticket voor aanvang van je tijdslot zelf omboeken via https://ticket.remastered.nl/nl/ticketsupport .

Stuur een email naar info@remastered.nl, we pakken het direct voor je op.  

Het is niet nodig om voorafgaand aan je bezoek je ticket uit te printen. Bij aankomst kun je je ticket openen op je smartphone en laten scannen.

Het is niet mogelijk om tickets te retourneren. Je kunt je ticket wel omboeken via https://ticket.remastered.nl/en/ticketsupport

Ja, het is mogelijk om met je pinpas of creditcard te betalen.
Remastered is een pin-only locatie. Het is niet mogelijk om met contant geld te betalen.
Remastered is een gezamenlijke experience die op vaste tijden begint. We adviseren bezoekers 15 minuten voor aanvang van het gereserveerde tijdslot aanwezig te zijn op onze locatie (Willemsplein 79 Rotterdam). Bezoekers worden door Remastered personeel begeleid langs een vaste route die langs de verschillende ruimtes en experiences gaat. Alle bezoekers komen samen in de Grote Zaal waar de Remastered show op een vast tijdstip start en ongeveer 30 minuten in beslag neemt. Na de Remastered show in de Grote Zaal verlaat je de experience door de Earth alley en kom je terug in onze foyer.

Ja, CJP en EYC pashouders krijgen 25% korting op de reguliere kaartprijs. Korting alleen te verkrijgen via deze link https://ticket.remastered.nl/nl/cjp/tickets

Korting alleen geldig op aangeboden ticketsoort. Bij entree Remastered graag CJP / EYC kaart tonen voor scan.

Op dit moment is het niet mogelijk om met uw Museumkaart gebruik te maken van kortingen. CJP pashouders krijgen 25% korting via https://ticket.remastered.nl/nl/cjp/tickets 

Op dit moment is het niet mogelijk om gebruik te maken van studentenkorting. CJP pashouders krijgen 25% korting via https://ticket.remastered.nl/nl/cjp/tickets 

Ja, dit is mogelijk. Vanaf 25 personen kun je contact opnemen met groepen@remastered.nl zodat we de beste oplossing kunnen vinden voor je groepsboeking. Voor schoolklassen is een speciaal tarief beschikbaar. Als docent kun je contact opnemen met scholen@remastered.nl voor de mogelijkheden.
Ja, het is toegestaan om tijdens je bezoek aan Remastered foto’s en/of video’s te maken. We vinden het leuk als je ze deelt met de hashtag #remasteredexperience. Het is echter niet toegestaan om te fotograferen/filmen met een flitser, monopod, statief of selfiestick.
Ben je journalist en wil je Remastered bezoeken, dan kun je een e-mail sturen naar: pr@remastered.nl
Gedurende de zomermaanden is ons terras met 200 zitplaatsen geopend vanaf 09.30. Hier kan je eten en drinken bestellen. Ook kan je binnen bij de koffiecounter drankjes en gebak bestellen. Het is niet toegestaan eten en drinken mee te nemen naar Remastered of te eten en drinken gedurende de show.

Luister ook naar de Remastered playlist op Spotify.

Ja, er zijn kluisjes beschikbaar. Tijdens je bezoek kun je ter plaatse een locker reserveren.
Remastered neemt geen verantwoordelijkheid voor je verloren voorwerpen. Je kunt echter wel per e-mail contact met ons opnemen: info@remastered.nl.

Remastered maakt gebruik van de meest geavanceerde technieken op het gebied van licht en audiovisuele effecten en is niet geschikt voor mensen met epilepsie. Deze effecten kunnen als intens worden ervaren. In zeldzame gevallen kan een aanval of duizeligheid optreden.

Ook bevat Remastered een aantal smalle donkere ruimtes. Mocht je gevoelig zijn voor claustrofobie, dan kun je dit vooraf melden bij een van onze medewerkers op locatie. Zij zullen je omleiden zodat je alsnog kunt genieten van de overige ruimtes van Remastered.

Als je om welke reden dan ook de experience wilt verlaten, kan je dit kenbaar maken aan een van onze medewerkers. Zij begeleiden je naar de entreehal.

Remastered is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.  Dit is gebaseerd op de richtlijnen van het Nederlands Instituut voor de classificatie van Audiovisuele Media (Kijkwijzer). Kinderen onder de 6 jaar mogen wij helaas niet toelaten.

Remastered is niet geschikt voor huisdieren en deze mogen ook niet naar binnen.
Ja, Remastered is rolstoeltoegankelijk. Elektrische rolstoelen kunnen echter niet worden toegelaten vanwege het hoge risico op schade aan gevoelige apparatuur en de oppervlaktes waarop geprojecteerd wordt. Gebruikers van een elektrische rolstoel kunnen via info@remastered.nl contact met ons opnemen voor een op maat gemaakte oplossing.

Voor uw en onze veiligheid hangen er camera’s in het gebouw. Camerabeelden worden in beginsel niet langer bewaard dan 4 weken. Indien er een incident is geweest (diefstal, vernieling etc.) kunnen de beelden langer worden bewaard tot het incident is afgehandeld.

Vanaf Centraal Station Rotterdam kan je Remastered het beste bereiken met de metro.

Metrolijn D of E richting Slinge of Spijkenisse (De Akkers) (uitstappen bij station Leuvehaven). Indien je ervoor kiest om met de metro te komen, houdt er dan rekening mee dat het vanaf station Leuvehaven nog circa vijf minuten lopen is naar Remastered.

Het is mogelijk om je auto te parkeren in de naastgelegen Erasmusgarage (Willemsplein 100) of in de naastgelegen APCOA Scheepvaartkwartier garage (Van Vollenhovenstraat 5G).

Remastered heeft zich ten doel gesteld om vanaf het begin CO2 neutraal te zijn. Werkend vanuit de geregistreerde CO2-footprint compenseren we onze uitstoot door bijvoorbeeld gebruik te maken van regionaal geproduceerde windenergie, een centraal afvalbeheersysteem en het opkopen van emissierechten via Carbon Killers. Lees hier meer.

Remastered investeert in en maakt gebruik van de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van materialen, installaties en energiehuishouding. Leveranciers van producten en levensmiddelen worden zoveel mogelijk geselecteerd op basis van duurzame grondstoffen, productiemethoden en omstandigheden.
  • Remastered zoekt actief de samenwerking op met vooruitstrevende bedrijven, groepen, organisaties en individuen op het gebied van digitale kunstvormen en ondersteunt jonge talentvolle kunstenaars en biedt hen een platform om zich aan een groot publiek te presenteren.
  • Remastered ontwikkelt in samenwerking met Stichting Beeldzin educatieve programma’s in de digitale kunsten en toepassingen voor jongeren. Remastered ondersteunt en faciliteert educatieve programma’s en excursies.

Remastered hanteert een inclusieve bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door diversiteit, samenhang en aandacht voor begeleiding van talentontwikkeling.

Algemene voorwaarden en bezoekersregeling

Onze algemene voorwaarden en bezoekersregeling vindt u hier.

Privacyverklaring

Onze privacyverklaring vindt u hier.