REMASTERED, A WHOLE NEW WORLD
REMASTERED, A WHOLE NEW WORLD

VEELGESTELDE VRAGEN

  • Remastered volgt de richtlijnen van de Rijksoverheid en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) met betrekking tot de COVID-19 regelgeving.
  • Remastered is een binnenruimte met een continue stroom bezoekers (doorstroomlocatie). Tijdens je bezoek vragen wij je 1,5 meter afstand te houden tot andere bezoekers.
  • Omdat Remastered een doorstroomlocatie is, is het bij Remastered niet verplicht om een speciale COVID-19 testuitslag te laten zien.
  • In de ontvangstruimte staat een desinfectiedispenser waar je voor en na je bezoek je handen kunt reinigen.
  • Alle ruimtes zoals toiletten en lockers worden regelmatig schoongemaakt.
  • De ruimtes van Remastered worden continu geventileerd.
  • Nies en hoest in de binnenkant van je elleboog.
Het is niet verplicht om een mondkapje te dragen maar we adviseren onze bezoekers dit wel te doen. Ons personeel draagt altijd een mondkapje.
Indien je symptomen hebt van het Coronavirus, zoals koorts, keelpijn, niezen en/of luchtwegproblemen adviseren wij je ten zeerste om thuis te blijven. Indien je al een ticket hebt geboekt kan deze worden omgeboekt via je bevestigingsmail. We hopen je weer te zien wanneer je weer in goede gezondheid bent.
Een ticket voor Remastered kost € 24,50 voor volwassenen (vanaf 13 jaar) en € 16,50 voor kinderen (6 t/m 12 jaar).
Het is mogelijk om een kaartje te kopen op locatie van Remastered.
Ja, het is mogelijk om online een ticket te kopen via de website van Remastered, op uw desktop of smartphone.
Wanneer je een ticket hebt gekocht en eerder/later bij Remastered wilt aankomen, kun je je ticket voor aanvang van je tijdslot zelf omboeken. Ga naar de bevestigingsmail en gebruik de omboeklink die je vindt onder het kopje Wijziging van plannen, factuur nodig?
Stuur een e-mail naar info@remastered. We zullen de details bekijken en komen bij je terug.
Het is niet nodig om voorafgaand aan je bezoek je ticket uit te printen. Bij aankomst kun je je ticket openen op je smartphone en laten scannen.
Het is niet mogelijk om tickets te retourneren. Je kunt je ticket wel omboeken via de bevestigingsmail.
Ja, het is mogelijk om met je pinpas of creditcard te betalen.
Remastered is een pin-only locatie. Het is niet mogelijk om met contant geld te betalen.
Remastered is een gezamenlijke experience die op vaste tijden begint. We adviseren bezoekers 15 minuten voor aanvang van het gereserveerde tijdslot aanwezig te zijn op onze locatie (Willemsplein 79 Rotterdam). Bezoekers worden door Remastered personeel begeleid langs een vaste route die langs de verschillende ruimtes en experiences gaat. Alle bezoekers komen samen in de Grote Zaal waar de Remastered show op een vast tijdstip start en ongeveer 30 minuten in beslag neemt. Na de Remastered show in de Grote Zaal verlaat je de experience door de Earth alley en kom je terug in onze foyer.
Op dit moment is het niet mogelijk om met uw Stadspas of museumpas gebruik te maken van kortingen.
Op dit moment is het niet mogelijk om gebruik te maken van studentenkorting.
Ja, dit is mogelijk. Stuur een e-mail naar info@remastered.nl zodat we de beste oplossing kunnen vinden voor je groepsboeking.
Ja, het is toegestaan om tijdens je bezoek aan Remastered foto’s en/of video’s te maken. We vinden het leuk als je ze deelt met de hashtag #remasteredexperience. Het is echter niet toegestaan om te fotograferen/filmen met een flitser, monopod, statief of selfiestick.
Bent je journalist en wil je Remastered bezoeken, dan kun je een e-mail sturen naar: pr@remastered.nl
Gedurende de zomermaanden is ons terras met 200 zitplaatsen geopend vanaf 09.30. Hier kan je eten en drinken bestellen. Ook kan je binnen bij de koffiecounter drankjes en gebak bestellen. Het is niet toegestaan eten en drinken mee te nemen naar Remastered of te eten en drinken gedurende de show.
Ja, er zijn kluisjes beschikbaar. Tijdens je bezoek kun je ter plaatse een locker reserveren.
Remastered neemt geen verantwoordelijkheid voor je verloren voorwerpen. Je kunt echter wel per e-mail contact met ons opnemen: info@remastered.nl.
Remastered maakt gebruik van de meest geavanceerde technieken op het gebied van licht en audiovisuele effecten. Deze effecten kunnen als intens worden ervaren. In zeldzame gevallen kan een aanval of duizeligheid optreden. Ben je gevoelig voor dit soort effecten, laat dit dan weten aan onze medewerkers op locatie.
Als je om welke reden dan ook de experience wilt verlaten, kan je dit kenbaar maken aan een van onze medewerkers. Zij begeleiden je naar de entreehal.
Remastered is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Dit is gebaseerd op de richtlijnen van het Nederlands Instituut voor de classificatie van Audiovisuele Media (Kijkwijzer).
Ja, Remastered is rolstoeltoegankelijk. Elektrische rolstoelen kunnen echter niet worden toegelaten vanwege het hoge risico op schade aan gevoelige apparatuur en de oppervlaktes waarop geprojecteerd wordt. Gebruikers van een elektrische rolstoel kunnen via info@remastered.nl contact met ons opnemen voor een op maat gemaakte oplossing.
Vanaf Centraal Station Rotterdam kan je Remastered bereiken met de tram of met de metro. Je kunt gebruik maken van Tramlijn 7 (uitstappen bij halte Willemsplein) of Metrolijn D of E richting Slinge of Spijkenisse (De Akkers) (uitstappen bij station Leuvehaven). Indien je ervoor kiest om met de metro te komen, houdt er dan rekening mee dat het vanaf station Leuvehaven nog circa vijf minuten lopen is naar Remastered.
Het is mogelijk om je auto te parkeren in de naastgelegen Erasmusgarage (Willemsplein 100) of in de naastgelegen APCOA Scheepvaartkwartier garage (Van Vollenhovenstraat 5G).
Remastered heeft zich ten doel gesteld om vanaf het begin CO2 neutraal te zijn. Werkend vanuit de geregistreerde CO2-footprint compenseren we onze uitstoot door bijvoorbeeld gebruik te maken van regionaal geproduceerde windenergie, betrokkenheid bij het Trees For All-project in Bolivia en een centraal afvalbeheersysteem.
Remastered investeert in en maakt gebruik van de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van materialen, installaties en energiehuishouding. Leveranciers van producten en levensmiddelen worden zoveel mogelijk geselecteerd op basis van duurzame grondstoffen, productiemethoden en omstandigheden.
  • Remastered zoekt actief de samenwerking op met vooruitstrevende bedrijven, groepen, organisaties en individuen op het gebied van digitale kunstvormen en ondersteunt jonge talentvolle kunstenaars en biedt hen een platform om zich aan een groot publiek te presenteren.
  • Remastered ontwikkelt in samenwerking met Stichting Beeldzin educatieve programma’s in de digitale kunsten en toepassingen voor jongeren. Remastered ondersteunt en faciliteert educatieve programma’s en excursies.

Remastered hanteert een inclusieve bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door diversiteit, samenhang en aandacht voor begeleiding van talentontwikkeling.