Woodwork Amsterdam
REMASTERED, A WHOLE NEW WORLD
REMASTERED, A WHOLE NEW WORLD

Woodwork Amsterdam

Remastered is het geesteskind van oprichter Robin Groenveld. Hij benaderde Woodwork om zijn visie voor de hoofd act te realiseren. Woodwork nam het volledige creatieve proces op zich, van ontwerp tot executie en co-regisseerde, animeerde en produceerde de hoofd act voor Remastered.

Vervaardigd om de grenzen van de perceptie te vervagen en nieuwsgierigheid op te wekken is het resultaat een ervaring die de bezoeker vermaakt, intrigeert en verbluft met 360° van 22k resolutie beeld.

Woodwork heeft getracht een uniek framework te creëren voor elk van de Nederlandse Meesters, om zo de bezoeker een nieuw en verfrissend perspectief te bieden op deze wereldberoemde artiesten.

Woodwork is een creatieve boetiek studio gevestigd in Amsterdam, opgericht in 2011 door Creatief Directeur Marvin Koppejan. Met visual storytelling en motion design als tools om inspirerende creative content te ontketenen, was Woodwork bijzonder gekwalificeerd om de diverse visuele reis Remastered van de hoofd act te realiseren.

Het was een inspirerend en uitdagend project waarbij creativiteit, techniek en organisatie op verschillende manieren op de proef werden gesteld.