REMASTERED, A WHOLE NEW WORLD
REMASTERED, A WHOLE NEW WORLD

REMASTERED
EEN COMPLEET NIEUWE WERELD

REMASTERED
EEN COMPLEET NIEUWE WERELD

Ervaar wat je nog nooit hebt meegemaakt: De oude Hollandse Meesters bewerkt door de nieuwe Hollandse Meesters. De beste Nederlandse digitale studio’s hebben een nieuwe wereld gecreëerd. Een wereld waarin je wordt meegenomen in een optocht van de wonderbaarlijke figuren van Jeroen Bosch, waarin je wordt ondergedompeld in de kleurrijke taferelen van Van Gogh en waarin je kunt dansen op de beat van Mondriaans “Victory Boogie Woogie”.

In deze unieke 60 minuten durende experience kun je ook wandelen door een waterval, je eigen UFO laten vliegen op een gigantisch LED-scherm, interacteren met scholen vissen en varen door de wolken.

Winner Most Innovative Venue of NL
The digital wonders of the world!

Meer dan 1.000 m2, 60 state of the art beamers, 245 miljoen pixels, 50 speakers, 15 km aan kabel en het grootste indoor led-scherm van Europa. Te vinden onder de Erasmusbrug met vanaf het terras het mooiste uitzicht op de skyline van Rotterdam.

DE EXPERIENCE

1. PLAYGROUND

Creëer je digitale 3D kunstwerk door je eigen tekening in te scannen. Deze verschijnt dan op het grootste indoor LED-scherm van Europa. Druk op de knoppen zodat Godzilla op het scherm verschijnt! Of misschien zelfs wel regenbogen, octopussen, regen, confetti en vallende sterren.

WATERFALL

Stap onze digitale wereld binnen dwars door een digitale vloed, laat de LED lijnen je leiden door onze waterval en betreedt het duister.

BLACKOUT ALLEY

Dit is je eerste ontmoeting met een aantal van de figuren van Jeroen Bosch; duik onder de oppervlakte en luister naar de geluiden van wat daar leeft.

2. UNDERWORLD

Interacteer met duizenden vissen en dompel je onder in hun sereniteit. De vissen zijn interactief, waardoor het lijkt alsof je in een levensechte oceaan bent en door artificial intelligence wordt alles in real time omgezet in beeld. Duik zonder duikuitrusting.

3. DRIP CAVE & ELEVATOR

Verlaat de zee en loop door de Drip Cave naar de lift die je in hoog tempo de wolken in stuurt.

4. OVERWORLD

Loop rond in onze eigen wolkenkamer en aanschouw de dans van zwermen vogels. Stap in het bootje en vaar door de wolken.

5. SPECULUM: EDEN, PARADISE AND HELL

Betreed de Tuin der Lusten, geïnspireerd op Jeroen Bosch zijn wereldberoemde werk. Digitale kunst wordt door deze ruimte naar het volgende niveau getild.

6. REMASTERED

Geniet van de voorstelling! Laat je verrassen door kunst die op een nieuwe manier wordt gepresenteerd van onder andere: Rembrandt, Mondriaan, Vermeer en Van Gogh.

EARTH ALLEY

Terug naar onze planeet; laten we er goed voor zorgen!

TERRAS

Ontspan met een vegan burger van Jack Bean en drankje op ons terras en geniet van het levensechte wonder: de skyline van Rotterdam en de Maas.

OVER DE MEESTERS
Tickets

Op het tijdstip waarvoor u een kaartje hebt gekocht wordt u uitgenodigd om de beleving binnen te treden. Zorg er daarom voor dat u tenminste 15 minuten eerder aanwezig bent in de Welkomst Ruimte, anders loopt u het risico om (delen van) de beleving te missen.

U volgt een vaste route langs vier ruimtes die elk een eigen beleving bieden om te eindigen in de laatste ruimte waar op een vaste tijd de Remastered show van ca 30 minuten start. Na afloop van de show verlaat u de beleving via de Earth Alley en komt u terug in de Welkomst Ruimte.

Tickets

TICKET

Duur: 60 minuten 

Vanaf 
€24,50

VIP TICKET

Duur: 60 minuten 

Vanaf 
€64,50

Groepen/ Scholen

Vanaf 25 personen

Prijs
meer info

Specials

Familie ticket

Duur: 60 min

Vanaf
€75,00

Gift card

Vanaf
€24,50

COMBITICKETS

Vanaf €39,25

Bekijk tickets

Vanaf €21,50

Bekijk tickets
Reviews

Google Beoordelingen
4.3
Gebaseerd op 1619 beoordelingen
js_loader

REMASTERED, A WHOLE NEW WORLD
REMASTERED, A WHOLE NEW WORLD

SEE / HEAR / FEEL
EN DEEL DE ERVARING

OPENINGSTIJDEN EXPERIENCE

In de schoolvakanties ook geopend op maandag en dinsdag.

Woensdag / 10.30 – 17.00
Donderdag / 10.30 – 17.00
Vrijdag / 10.30 – 20.30
Zaterdag / 10.30 – 20.30
Zondag / 10.30 – 17.00

Minimum leeftijd: 6 jaar.

BEKIJK ALLE OPENINGSTIJDEN